Holiday Inn Capitol Catering (Холидеј Инн Капитол Катеринг)

 550 C St SW · Добиј насоки
$$ ·Рецензирано од страна на Cybo
 Likes

Часови 
Отворен до 23:59 (повеќе)

Телефон
(202) 479-4000

+ 2

Веб-локација 

+ 1
Адреса 
Град: Вашингтон
Соседството: Southwest Washington
Поштенски: 20024
Административен регион: Вашингтон
Држава: Обединети Држави

Е-пошта 
christy.cockrell@hicdc.com

Контакти5 Kenalan untuk Holiday Inn Capitol Catering

Wilhelm DeanМенаџер

QR Code - Holiday Inn Capitol Catering
Holiday Inn Capitol Catering
Категории:Краткорочни сместување активности, Хотели и мотели.
ISIC кодови:5510.

За

Holiday Inn Capitol Catering се наоѓа во Вашингтон. Holiday Inn Capitol Catering се занимава со Други сместувачки, Хотели и мотели активности. Адресата на Holiday Inn Capitol Catering's е 550 C St SW. Можете да контактирате со компанијата на (202) 479-4000. Можете да дознаете повеќе за Holiday Inn Capitol Catering на www.hicapitoldc.com. Можете да контактирате со компанијата преку е-пошта на . Melinda Stinson е поврзан со компанијата.
Резервации
Да
Wi-Fi
Слободен
Кредитни картички
Да, Виза, Мастеркард, Американ експрес, Откријте, Пари
Паркинг
Car Park
Цена
$$

Социјални профили9 Pautan Sosial

Осврти


Оцени на Cybo

Други сместувачкиdekat Holiday Inn Capitol Catering

Види повеќе