JW Marriott Washington, DC (ЈВ Марриот Вашингтон ДК)

 1331 Pennsylvania Ave NW · Добиј насоки
$$$ ·Рецензирано од страна на Cybo
 Likes

Часови 
Отворен до 23:59 (повеќе)

Телефон
(202) 393-2000

+ 1

Веб-локација 

Адреса 
Град: Вашингтон
Соседството: Northwest Washington
Поштенски: 20004
Административен регион: Вашингтон
Држава: Обединети Држави

Е-пошта 
privacy@ritzcarlton.com

+ 1
QR Code - JW Marriott Washington, DC
JW Marriott Washington, DC
Категории:Фитнес центри, Краткорочни сместување активности, Ресторани и мобилни сервисни дејности со храна, Барови, пабови и таверните.
ISIC кодови:5510, 5610, 5630, 9311.

За

JW Marriott Washington, DC се наоѓа во Вашингтон. JW Marriott Washington, DC се занимава со Фитнес центри, Други сместувачки, Барови, пабови и таверните, Ресторанти активности. Адресата на JW Marriott Washington, DC's е 1331 Pennsylvania Ave NW. Можете да контактирате со компанијата на (202) 393-2000. Можете да дознаете повеќе за JW Marriott Washington, DC на www.marriott.com. Можете да контактирате со компанијата преку е-пошта на . Ratunna Ray е поврзан со компанијата.
Wi-Fi
Да
Кредитни картички
Да, Виза, Откријте
Паркинг
Valet
Цена
$$$
Број на вработени
80

Социјални профили6 Pautan Sosial

Осврти


Оцени на Cybo

Фитнес центриdekat JW Marriott Washington, DC

Види повеќе