The Westin Washington, D.C. City Center (те вестин вашингтон кити кентер)

 1400 M St NW · Добиј насоки
$$$ ·Рецензирано од страна на Cybo
 Likes

Часови 
Отворен до 23:59 (повеќе)

Телефон
(202) 429-1700

Веб-локација 

Адреса 
Град: Вашингтон
Соседството: Northwest Washington
Поштенски: 20005
Административен регион: Вашингтон
Држава: Обединети Држави

Е-пошта 
susan.schall@ihrco.com

QR Code - The Westin Washington, D.C. City Center
The Westin Washington, D.C. City Center
Категории:Хотели и мотели, Краткорочни сместување активности.
ISIC кодови:5510.

За

The Westin Washington, D.C. City Center се наоѓа во Вашингтон. The Westin Washington, D.C. City Center се занимава со Други сместувачки, Хотели и мотели активности. Адресата на The Westin Washington, D.C. City Center's е 1400 M St NW. Можете да контактирате со компанијата на (202) 429-1700. Можете да дознаете повеќе за The Westin Washington, D.C. City Center на www.westinwashingtondccitycenter.com. Можете да контактирате со компанијата преку е-пошта на .
Wi-Fi
Да
Кредитни картички
Да, Американ експрес
Паркинг
Valet
Цена
$$$

Социјални профили5 Pautan Sosial

Осврти


Оцени на Cybo

Други сместувачкиdekat The Westin Washington, D.C. City Center

Види повеќе